fbpx

Guidade turer och kurser

Specialister på genuina fjällupplevelser

Kurser & Guidade turer

Kommande turer och kurser

Summit Guides mål är att erbjuda turer och kurser för alla nivåer.

Vi kommer göra vårt yttersta för att våra deltagare ska få med sig kunskap och minnen för livet.

Har ni önskemål om specifika datum för kurs eller guidning? Kontakta oss så bokar vi in er!

Mail: info@summitguides.se
Tel: +46 647 67 50 67

0U5A4972

Prova på klippklättring

Har du aldrig klättrat utomhus och vill testa det på ett säkert och roligt sätt? Följ med oss på ett ”prova på”-tillfälle där du får en lagom utmaning på klätterklippan!

Läs mer / bokning
AA-3714

KLÄTTERVECKA TRØNDELAG ROCK

Fyra dagar maxade med klättring! I Trondhiems fjordlandskap finns det mängder med fina klätterområden. Allt från brant sportklättring till längre tradturer. Detta är dagar för dig som redan gått en grundkurs och vill ta din klättring till nästa nivå och samtidigt upptäcka nya klippor.

Läs mer / bokning
DSC06442 (2)

Gravelcykel – Dagstur

För dig som vill testa på det fantastiska med Gravelcykel, även kallad grusvägsracer. Välj den turen du anser vara i din nivå eller hör av dig för ditt egna önskemål!

Läs mer / bokning
klättring sele

Klättring Grundkurs

Två dagars klätterkurs för dig som vill komma igång med klättring utomhus. Efter denna kursen kommer du kunna klättra utomhus med rep på ett säkert sätt. Genomförs enligt Svenska Klätterförbundets normer.

Läs mer / bokning
Anette Andersson070816_06486_LOWRES

Klättring Multipitchkurs

Många som klättrar drömmer om att ta sig hela vägen till en topp. Inte stanna vid ett bultat ankare 15 meter ovanför marken, utan ta sig vidare och uppåt! Är du en av dem? På den här kursen går vi igenom alla nödvändiga reptekniker för klättring vid flera replängder.

läs mer / bokning

Guider med 30 års samlad erfarenhet

Summit Guides specialiserar sig på genuina fjällupplevelser. Vi älskar att vara ute och vi vill dela den känslan med våra gäster.
Med 30 års samlad erfarenhet som guider vet vi hur vi skapar trygga, lärorika och roliga upplevelser. Vi är stolta över vår kunskap och erfarenhet som bidrar till den kvalité som genomsyrar våra aktiviteter.
Läs mer om oss

Låt oss guida er!

Har du en drömtur som du vill förverkliga, eller vill du fördjupa dina kunskaper inom lavinsäkerhet, klättring eller friluftsliv? Med vår erfarenhet kan vi skapa unika upplevelser och upplägg för just dig!

 

Kontakta oss via formuläret, maila eller ring oss så ska vi göra vårt yttersta för att möta dina önskemål.

  Guider i Åre med kompetens och erfarenhet

  För att du ska få en så säker och njutbar upplevelse som möjligt är vi alla välutbildade guider och instruktörer på Summit Guides:

  – Alla guider är certifierade Svenska Fjälledare.
  – På våra klätterkurser har vi licensierade Klätterinstruktörer.
  – Våra lavinkurser hålls av godkända SVELAV-instruktörer.

  Vi på Summit Guides har tusentals guidetimmar bakom oss. Det ger kunskap och trygghet. Det i kombination med vårt driv att alltid bli bättre och vidareutbilda oss gör att vi kan erbjuda dig de bästa turerna och kurserna i Jämtland!

  Hos oss kan du känna dig trygg när du blir guidad! Är du intresserad av att bli guidad av oss eller bara vill veta mer om något, kontakta oss så hjälper vi dig!

  Guider på tur

  Toppturer, guidade turer, kurser och äventyr i Åre med omnejd.

  Summit Guides specialiserar sig på genuina fjällupplevelser. Vi älskar att vara ute och vi vill dela den känslan med våra gäster. Med 30 års samlad erfarenhet som guider vet vi hur vi skapar trygga, lärorika och roliga äventyr. Vi är stolta över vår kunskap och erfarenhet som tillsammans med våra partners – Haglöfs, Dynastar, Inlandet och Julbo, bidrar till den kvalité som genomsyrar våra aktiviteter.

  Läs mer om lavinkurs SVELAV Friåkning 1
  Friåkning med guide

  Genuina upplevelser i Åre för företag och privatpersoner – för såväl sommar som vinter.

  Vi erbjuder upplevelser under hela året, mestadels i Jämtlandsfjället. Det kan vara topptur kring Storulvån och Sylarna, klättring i Handöl, Duved och Kall, cykling kring Åre och Storlien eller vandring längs Jämtlandstriangeln. Vi vill helt enkelt visa er det lilla extra och dela med oss av guldkornen som sällan blir sedda. Vi älskar det vi gör och vi brinner för vårt outdoorintresse!

  Läs mer om vårt utbud