fbpx

Våra turer och kurser

Här har vi samlat alla våra kurser och turer för sommaren. Kolla gärna igenom vårt utbud. Våra populära klätterkurser och cykelguidningar är tillbaka!
Vill du göra något utöver våra färdiga aktiviteter är det bara att kontakta oss direkt.
Väl mött

Väldigt bra klätterkurs! Instruktörerna var väldigt kunniga och anpassningsbara kopplat till deltagarnas nivå! Fokus på rätt saker!

Sjukt kul och lärorikt! Ingen bör klättra utan den kursen i bagaget!

-Två nöjda gäster från Grundkurs klättring

klättring sele

Klättring Grundkurs

Två dagars klätterkurs för dig som vill komma igång med klättring utomhus. Efter denna kursen kommer du kunna klättra utomhus med rep på ett säkert sätt. Genomförs enligt Svenska Klätterförbundets normer.

Mer info
Prova på klättring

Prova på klippklättring

Har du aldrig klättrat utomhus och vill testa det på ett säkert och roligt sätt? Följ med oss på ett “prova på” tillfälle där du får en lagom utmaning på klätterklippan!

Mer info

Klättring Fortsättningskurs

Ta din klättring till nästa nivå! På fortsättningskursen lär du dig att ledklättra med egna säkringar och på bultar. Att klättra höga väggar som kräver multipitch-teknik kommer vi också att gå igenom. Något som många drömmer om att göra!

Mer info

Klippklättring repetitionsdag

Kunskap är bäst färsk! Detta är ett tillfälle för dig som har gått klätterkurs förut men vill uppdatera dina kunskaper. Vi anpassar innehållet efter dina behov och förkunskaper för att du ska få en säker och rolig klättersäsong!

Mer info

Klättring Räddningskurs 1

Lär dig förebygga och hantera olyckor på klätterklippan. Under två dagar fokuserar vi på grundläggande räddningstekniker och räddning av “andreman”.

Mer info

Klättring Räddningskurs 2

Under två dagar lär du dig att lösa avancerade räddningssituationer på klätterklippan. Fokus ligger på räddning av “försteman” på klippor där repet inte når ner till marken. En otroligt givande kurs som ger djup förståelse för system och räddningsförlopp.

Mer info

Stigcykel med egen guide

Har du lust på att upptäcka någon ny cykelled kring Åre då du tröttnat på din gamla vanliga slinga? Eller har du aldrig testat stigcykel förut? Hör av dig så löser vi en skräddarsydd tur för dig och dina kompisar.

Mer info
DSC01075

Stigcykel öppna grupper

För er som inte upptäckt den otroliga variation av cykelleder och stigar kring Årefjällen kan vi starkt rekommendera att ni blir med på en öppen grupp. Här samlar vi likasinnade och tar er med ut på stigar och leder som är mer eller mindre välkända. Alltid med respekt för natur och miljön.

Mer info
20180703_211400

Bike ‘N’ Bite

En långhelg för dig som vill utforska de bästa stigcykellederna Åre och dess omnejd har att erbjuda, och därmed cykla leder i världsklass! Samtidigt får du njuta av god, oftast lokal och ekologisk mat på våra middagar. Vi utgår från det charmiga och personliga Åre Fjällsätra där några av de finaste lederna finns precis runt knuten.

Mer info
Lofoten

Klättring Multipitch-kurs

Många som klättrar drömmer om att ta sig hela vägen till en topp. Inte stanna vid ett bultat ankare 15 meter ovanför marken, utan ta sig vidare och uppåt! Är du en av dem?
På den här kursen går vi igenom alla nödvändiga reptekniker för klättring vid flera replängder.

Mer info

Jämtlandstriangeln

Den odödliga klassikern som är svår att hitta motstycke till. Perfekt längd att gå per dag. Vacker natur, sköna sängar och god mat på det. Ett måste att ha gjort innan du lägger vandringskängorna på hyllan.

Mer info