snowboardåkare gör fet sväng

KONTAKTA OSS PÅ SUMMIT GUIDES

Vi ser fram emot att höra från dig, oavsett ärende. Här kan du skicka en fundering eller en förfrågan, stora som små frågor, vi är idel öra!

info@summitguides.se

0647-675067

KONTAKTFORMULÄR
  Jag är ok med att Summitguides tar hand om min info.

  två män på snötäckt berg

  Vi är Summit Guides!

  Tillsammans har vi tillryggalagt 30 år av erfarenhet när det kommer till att leda folk på fjället. Det är inte särskilt dåligt då vi alla är i våra tidiga 30! Vi erbjuder högkvalitativa guidade turer och kurser under hela året. Toppturer, splitboardcamps, klätterkurser, guidade vandringar, lavinkurser och cykelturer är några av de saker vi gör. Vi sträcker ut oss över hela Jämtlandsfjällen och vill visa er det lilla extra och guldkornen som sällan blir sedda. Vi älskar det vi gör och vi brinner för vårat outdoorintresse! Vårat namn är Summit Guides och vi vill visa dig That Feeling!

  Kompetens

  För att du ska få en så säker och njutbar upplevelse som möjligt är vi alla välutbildade guider och instruktörer på Summit Guides: Alla guider är certifierade Svenska Fjälledare. På våra klätterkurser har vi licensierade Klätterinstruktörer. Våra lavinkurser hålls av godkända SVELAV-instruktörer. Tillsammans har vi tusentals guidetimmar bakom oss. Det ger kunskap och trygghet. Det i kombination med vårt driv att alltid bli bättre och vidareutbilda oss gör att vi kan erbjuda dig de bästa turerna och kurserna i Jämtland!

  svenska klätterförbundetlogo svelavlogo sflo logo

  Resegaranti

  Vi är medlemmar i Visita. Det innebär att alla våra paketresor omfattas av Kammarkollegiets resegaranti.

  visitalogo

  "Fantastiska dagar och mycket proffsigt genomfört på alla sätt."

  PARTNERS
  haglöfslogo blackcrowslogo inlandetlogo julbologo