Specialister på genuina fjällupplevelser

Summit Guides specialiserar sig på genuina fjällupplevelser. Vi älskar att vara ute och vi vill dela den känslan med våra gäster.
Med 25 års samlad erfarenhet som guider vet vi hur vi skapar trygga, lärorika och roliga upplevelser. Vi är stolta över vår kunskap och erfarenhet som bidrar till den kvalité som genomsyrar våra aktiviteter.

25 års samlad erfarenhet av guidade turer och kurser.

Jonte

Jonatan Axelsson Sandström

Grundare & guide

Anette Andersson_150119_1687_FEJDAD

Johan Arnemo

Grundare & guide

Martin

Martin Strömgren

Grundare & guide

Vi är Summit Guides!

Tillsammans har vi tillryggalagt 25 år av erfarenhet när det kommer till att leda folk på fjället. Det är inte särskilt dåligt då vi alla är i våra tidiga 30! Vi erbjuder högkvalitativa guidade turer och kurser under hela året. Toppturer, splitboardcamps, klätterkurser, guidade vandringar, lavinkurser och cykelturer är några av de saker vi gör. Vi sträcker ut oss över hela Jämtlandsfjällen och vill visa er det lilla extra och guldkornen som sällan blir sedda. Vi älskar det vi gör och vi brinner för vårat outdoorintresse!

Vårat namn är Summit Guides och vi vill visa dig That Feeling!

Kompetens

För att du ska få en så säker och njutbar upplevelse som möjligt är vi alla välutbildade guider och instruktörer på Summit Guides:

– Alla guider är certifierade Svenska Fjälledare.
– På våra klätterkurser har vi licensierade Klätterinstruktörer.
– Våra lavinkurser hålls av godkända SVELAV-instruktörer.

Tillsammans har vi tusentals guidetimmar bakom oss. Det ger kunskap och trygghet. Det i kombination med vårt driv att alltid bli bättre och vidareutbilda oss gör att vi kan erbjuda dig de bästa turerna och kurserna i Jämtland!

Aukt_instr_500
lockup_titlebadge_yellow-multi_solid_pos
Resegaranti

Vi är medlemmar i Visita. Det innebär att alla våra paketresor omfattas av Kammarkollegiets resegaranti.