skidakare på brant berg

OM SUMMIT GUIDES

Summit Guides specialiserar sig på genuina fjällupplevelser. Vi älskar att vara ute och vi vill dela den känslan med våra gäster. Med 30 års samlad erfarenhet som guider vet vi hur vi skapar trygga, lärorika och roliga upplevelser. Vi är stolta över vår kunskap och erfarenhet som bidrar till den kvalité som genomsyrar våra aktiviteter.

30 ÅRS SAMLAD ERFARENHET AV GUIDADE TURER OCH KURSER.

porträttmartin

MARTIN STRÖMGREN

Grundare & guide.

porträttjohan

JOHAN ARNEMO

Grundare & guide.

porträttjonte

JONATAN AXELSSON SANDSTRÖM

Grundare & guide.

Vi är Summit Guides!

Tillsammans har vi tillryggalagt 30 år av erfarenhet när det kommer till att leda folk på fjället. Det är inte särskilt dåligt då vi alla är i våra tidiga 30! Vi erbjuder högkvalitativa guidade turer och kurser under hela året. Toppturer, splitboardcamps, klätterkurser, guidade vandringar, lavinkurser och cykelturer är några av de saker vi gör. Vi sträcker ut oss över hela Jämtlandsfjällen och vill visa er det lilla extra och guldkornen som sällan blir sedda. Vi älskar det vi gör och vi brinner för vårat outdoorintresse! Vårat namn är Summit Guides och vi vill visa dig That Feeling!

Kompetens

För att du ska få en så säker och njutbar upplevelse som möjligt är vi alla välutbildade guider och instruktörer på Summit Guides: Alla guider är certifierade Svenska Fjälledare. På våra klätterkurser har vi licensierade Klätterinstruktörer. Våra lavinkurser hålls av godkända SVELAV-instruktörer. Tillsammans har vi tusentals guidetimmar bakom oss. Det ger kunskap och trygghet. Det i kombination med vårt driv att alltid bli bättre och vidareutbilda oss gör att vi kan erbjuda dig de bästa turerna och kurserna i Jämtland!

summitguides
sflo logo svenska klätterförbundetlogo uimla logo svelavlogo

Resegaranti

Vi är medlemmar i Visita. Det innebär att alla våra paketresor omfattas av Kammarkollegiets resegaranti.

"Fantastiska dagar och mycket proffsigt genomfört på alla sätt."

PARTNERS
haglöfslogo blackcrowslogo inlandetlogo julbologo