Våra turer och kurser!

Här har vi samlat alla våra kurser och turer för sommaren. Kolla gärna igenom vårt utbud!
Vill du göra något utöver våra färdiga aktiviteter är det bara att kontakta oss direkt!

Väldigt bra klätterkurs! Instruktörerna var väldigt kunniga och anpassningsbara kopplat till deltagarnas nivå! Fokus på rätt saker!

Sjukt kul och lärorikt! Ingen bör klättra utan den kursen i bagaget!

-Två nöjda gäster från Grundkurs klättring

Anette Andersson280516_3443_LOWRES

Klättring Grundkurs

Två dagars klätterkurs för dig som vill komma igång med klättring utomhus. Efter denna kursen kommer du kunna klättra utomhus med rep på ett säkert sätt. Genomförs enligt Svenska Klätterförbundets normer.

Mer info
DSC00361 (2)

Prova på klippklättring

Har du aldrig klättrat utomhus och vill testa det på ett säkert och roligt sätt? Följ med oss på ett “prova på” tillfälle där du får en lagom utmaning på klätterklippan!

Mer info
Klättra med Molly

Klättring Fortsättningskurs

Ta din klättring till nästa nivå! På fortsättningskursen lär du dig att ledklättra med egna säkringar och på bultar. Att klättra höga väggar som kräver multipitch-teknik kommer vi också att gå igenom. Något som många drömmer om att göra!

Mer info
DSC00321 (2)

Klippklättring repetitionsdag

Kunskap är bäst färsk! Detta är ett tillfälle för dig som har gått klätterkurs förut men vill uppdatera dina kunskaper. Vi anpassar innehållet efter dina behov och förkunskaper för att du ska få en säker och rolig klättersäsong!

Mer info
Anette Andersson070816_06538_LOWRES

Klättring Räddningskurs 1

Lär dig förebygga och hantera olyckor på klätterklippan. Under två dagar fokuserar vi på grundläggande räddningstekniker och räddning av “andreman”.

Mer info
Anette Andersson280516_3740_LOWRES

Klättring Räddningskurs 2

Under två dagar lär du dig att lösa avancerade räddningssituationer på klätterklippan. Fokus ligger på räddning av “försteman” på klippor där repet inte når ner till marken. En otroligt givande kurs som ger djup förståelse för system och räddningsförlopp.

Mer info
Jackie Paaso and Reine Barkered biking towards Issjödalen in Jämtland, Sweden.

Stigcykel

Har du lust på att upptäcka någon ny cykelled kring Åre då du tröttnat på din gamla vanliga slinga? Eller har du aldrig testat stigcykel förut? Hör av dig så löser vi en skräddarsydd tur för dig och dina kompisar.

Mer info
Guide åre

Svårt att släppa vintern? Eller bara extremt sugen på nästa?

Då är vi på samma nivå! Skicka iväg en förfrågan eller bara en önskan om ett äventyr eller kurs som du vill göra nästa vinter. Vi är idel öra! Fyll i “KONTAKTFORMULÄR” på nästa sida med din förfrågan så återkommer vi så fort som möjligt.

Kontakt