Våra turer och kurser!

Här har vi samlat alla våra kurser och turer för sommaren. Kolla gärna igenom vårt utbud!
Vill du göra något utöver våra färdiga aktiviteter är det bara att kontakta oss direkt!

Väldigt bra klätterkurs! Instruktörerna var väldigt kunniga och anpassningsbara kopplat till deltagarnas nivå! Fokus på rätt saker!

Sjukt kul och lärorikt! Ingen bör klättra utan den kursen i bagaget!

-Två nöjda gäster från Grundkurs klättring

Anette Andersson070816_06486_LOWRES

Grundkurs Klättring Lofoten

Två dagars klätterkurs på fantastiska Lofoten! Klipporna kring Henningsvaer och Vågakallen är av absolut världsklass och ett perfekt ställe att lära sig tradklättring. Kursen är för dig som vill lära dig grunderna i tradklättring och komma igång med klättring utomhus.

Mer info
Anette Andersson250615__LOWRES-3

Prova på klippklättring

Har du aldrig klättrat utomhus och vill testa det på ett säkert och roligt sätt? Följ med oss på ett “prova på” tillfälle där du får en lagom utmaning på klätterklippan!

Mer info
Lofoten

Fortsättningskurs Klättring Lofoten

Fem dagars klätterkurs på fantastiska Lofoten! Klipporna kring Henningsvaer och Vågakallen är av absolut världsklass och ett perfekt ställe att lära sig tradklättring. Kursen är för dig som klättrat en del och kan leda på bultade leder.

Mer info
Anette Andersson280516_3443_LOWRES

Klippklättring repetitionsdag

Kunskap är bäst färsk! Detta är ett tillfälle för dig som har gått klätterkurs förut men vill uppdatera dina kunskaper. Vi anpassar innehållet efter dina behov och förkunskaper för att du ska få en säker och rolig klättersäsong!

Mer info
20495575_10155277678249457_678655220_o

Skepp & Hoj

2 dagar på stigcykeln med Åre som start och mål. Vacker natur, god mat och massa härliga cykelstigar!

Mer info
2018.08.17 cykelguide Jonte-10

Bike ‘N’ Bite

En långhelg för dig som vill utforska de bästa stigcykellederna Åre och dess omnejd har att erbjuda, och därmed cykla leder i världsklass! Samtidigt får du njuta av god, oftast lokal och ekologisk mat på våra middagar. Vi utgår från det charmiga och personliga Åre Fjällsätra där några av de finaste lederna finns precis runt knuten.

Mer info
Jackie Paaso and Reine Barkered biking towards Issjödalen in Jämtland, Sweden.

Stigcykel

Har du lust på att upptäcka någon ny cykelled kring Åre då du tröttnat på din gamla vanliga slinga? Eller har du aldrig testat stigcykel förut? Hör av dig så löser vi en skräddarsydd tur för dig och dina kompisar.

Mer info
Guide åre

Svårt att släppa vintern? Eller bara extremt sugen på nästa?

Då är vi på samma nivå! Skicka iväg en förfrågan eller bara en önskan om ett äventyr eller kurs som du vill göra nästa vinter. Vi är idel öra! Fyll i “KONTAKTFORMULÄR” på nästa sida med din förfrågan så återkommer vi så fort som möjligt.

Kontakt