Lavinkurser, Toppturskurser, Splitboardkurser, Guidade toppturer mm…

9B5A9104

Lavinkurs Svelav Pro 1

Denna kurs är för dig som vill fördjupa dig i lavinkunskapen eller ska arbeta i lavinterräng med hjälp utav arbetsrutiner. Kunskap om lavinsäkerhet är minst lika viktigt som att ha med sig rätt utrustning när man beger sig ut i snön.

Mer info
Photo 2019-02-21, 17 45 42 (1)

Splitboard Level I

Har du funderat på det här med splitboard men tycker att det är för mycket att sätta sig in i för att ta dig ut på fjället? Bli med på en introtur där vi testar den senaste utrustningen och går igenom hur vi tar oss fram på denna. Vi går även igenom användande utav lavinutrustning och do’s and dont’s kring lavinterräng.

Mer info
Lavinkurs Åre

Lavinkurs Svelav Friåkning 1

Den här kursen är för dig som vill lära dig grunderna i lavinsäkerhet. Kunskap om lavinsäkerhet är minst lika viktigt som att ha med sig rätt utrustning när man beger sig ut i snön. Under två dagar lär du dig grunderna för ett lavinsmart beteende på fjället.

Mer info

Toppturskurs Level I

Den här kursen passar dig som aldrig har varit på topptur förut, eller för dig som har testat på och som vill lära dig mer. Kursen består av två dagar fyllda av skidåkning, teknik, turplanering och lavinräddning.

Mer info

Friåkning Åreskutan

Friåkning på Åreskutan är för dig som vill se mer av Åreskutan än pisterna och göra de bästa åken för dagen!

Mer info

Lavinkurs repetition

Kunskap är bäst när den är färsk. Har du gått en lavinkurs tidigare men känner behov av att uppdatera dina kunskaper? Följ med Summit Guides på en repetitionsdag!

Mer info
Toppturskurs Åre

Toppturskurs Level II

Har du gått vår Level 1-kurs och vill lära mer? Har du redan viss erfarenhet av topptur? Under den här kursen tar vi teknik och kunskap till nästa nivå genom stort fokus på vägval och turplanering.

Mer info

Toppturshelg i Mjölkvattnet

Vi vågar säga att detta är ett unikt upplägg på en långhelg med toppturande ute i den Jämtländska fjällvärlden, långt ifrån närmsta väg och Wifi. Denna turen är för dig som vill ta steget ut ur komfortzonen och verkligen testa på det här med topptur i orörd snö och terräng.

Mer info
20190305_214911

Öppna grupper

Är ni på jakt efter den bästa åkningen för tillfället och vill göra det med likasinnade? Här finns det ni söker! Ta en titt om det finns nåt som passar för just dig.

Mer info

Din alldeles egna guide!

Är ni ett gäng som vill ut och åka men hittar inga bra datum i våra öppna grupper? Släng iväg en förfrågan här

Mer info