Sommar

Här hittar du sommarens aktiviteter och kurser

Klättrare högst upp på en topp

Klättring

Nybörjare eller redan erfaren? Vi har något för alla.

Klättring
 • Fråga 1

  Behöver jag ha nån förkunskap för att gå en Grundkurs i klättring?
  Svar: Nope! Du kan komma grön som en ärta.

 • Fråga 2

  Är det bra att gå en räddnigskurs om jag har klättrat ett par år?
  Svar: Absolut! Oftast är det moment i den här kursen som du aldrig har tänkt på, eller kanske tänkt tanken "undrar vad som händer om min replagskompis fastnar där uppe?" Det kan hända en hel del som vi behöver kunna lösa, och det går vi igenom på denna kurs.

 • Fråga 3

  Behöver jag ha med egen utrustning när jag ska gå en klätterkurs?
  Svar: Nej, vi har all utrustning som krävs och den ingår i priset på alla kurser!

Hitta vad som passar dig bäst

Vi är stolta som få att vara kopplade till den nationella organisationen SVELAV. Det är en tydlig stämpel på att du går en kurs som leds av en auktoriserad lavininstruktör som alltid är uppdaterad på de senaste rönen i ämnet.

Utsikt från toppen av ett berg

Klätterkurs

Tröndelag Rock

Detta är en perfekt långhelg för dig som vill ta din klättring till nästa nivå och som vill kickstarta klättersäsongen på bästa möjliga sätt!
Kursen kombinerar klippklättring fortsättningskurs, räddningskurs och vår egen multipitchkurs. Målsättningen med kursen är att lära sig ledklättra, på egna säkringar/bultar, och att på ett effektivt och tryggt sätt klättra långturer och hantera olika räddningsscenarios i den miljön.

Läs mer
Klättrare halvvägs upp för klätterväggen

Klätterkurs

Klippklättring Grundkurs

Detta är en kurs för dig som vill lära dig grunderna för säker klättring utomhus med rep. Kursen fokuserar på topprepsklättring och firning/rappellering. Efter kursen får man topprepskort/grönt kort som är ett krav på de flesta klätterhallar för att man ska få klättra på deras topprep.

Läs mer
Klättrare nästan högst upp

Klätterkurs

Klippklättring Fortsättningskurs

Har du gått en grundkurs, eller klättrat på egen hand några år och vill ta nästa steg? Då är detta kursen för dig! Denna kursen fokuserar på ledklättring, både på bultar och egna säkringar. Du kommer få utveckla dina tidigare kunskaper från grundkursen och ta din klättring till nästa nivå!

Läs mer

Hittar du inte riktigt rätt?

Vill du ha ett eget upplägg, eller på en annan plats? Då kan vi skräddarsy ett paket just för er! Norge, Sverige eller Alperna, möjligheterna är många.

Boka din egen guide