Offpist

Vill du "bara" ut och hitta fin snö på Åreskutan? Har du drömt om att att få se Skäckerfjällen i vinterskrud? Vill du till Norge och uppleva skidåkning med fjord i bakgrunden? Vårt mål är att alltid ge dig en genuin upplevelse i relevant och vacker miljö. Väl mött!

Vem kan bli med på en offpistguidning?

Gemensamt med alla våra turer är att det krävs en god fysik för att kunna njuta ordentligt. Att du har åkt en hel del skidor i ett varierande snötäcke är andra kriterier på vissa turer men vi tror att vi kan hitta turer till de flesta som vill ut och åka skidor eller bräda.

Ta mig till en fin tur
 • Fråga 1

  Jag vill ta med mig min dotter, som är 16 år på en guidad tur i offpisten. Är det ok?

  Svar: Från 16 år kan en delta i våra aktiviteter i målsmans sällskap. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi jobbar med säkerheten på våra turer!

 • Fråga 2

  Är det jobbigt att gå på topptur?

  Svar: Generellt så kan det upplevas jobbigt och krävande men vi har ett mantra som vi kör efter och det lyder: "Start low, find the flow", vilket innebär att vi alltid försöker att hitta en tur som passar gruppen. Med det sagt så är det självklart bra om du har en god fysik.

 • Fråga 3

  Vi är ett gäng som vill till Norge och topptura. Kan vi boka det via er?

  Svar: Vi har många års erfarenhet av de Norska fjällen och vi hjälper gärna till med att ordna boende, och beroende på hur många ni är, även transport. Romsdalen är ett favoritställe för oss bland många andra!

Hitta vad som passar dig bäst

Här kommer fler alternativ till dig som vill ut på tur

Skidåkare på toppturskurs påväg uppför fjället

Topptursresor

Jotunheimen Haute Route

Följ med på en fantastisk skidtur i Jotunheimen, med skidåkning på flera av Norges högsta fjäll och boende på fjällstationer högt uppe i fjällvärlden.

Läs mer

Topptursresor

Topptursweekend Mjölkvattnet

Vi vågar säga att detta är ett unikt upplägg på en långhelg med toppturande ute i den Jämtländska fjällvärlden, långt ifrån närmsta väg och Wifi. Denna turen är för dig som vill ta steget ut ur komfortzonen och uppleva topptur i orörd snö och avlägsen terräng. 

Läs mer

Klättring

Reptekniker för skidåkare

Under denna kursen lär du dig tekniker som gör dig till en säkrare skid- och brädåkare i brant terräng. Firning och andra reptekniker kan möjliggöra fler spännande upplevelser i bergen! Denna dagen är fullspäckad med praktisk träning på snö, is och klippa.

Läs mer