Topptursresor

Vi har ett varierat utbud av olika topptursresor. Platserna är noga utvalda och vi väljer att erbjuda resor till platser som vi själva inspireras av och vill tillbaka till! Detta gör att våra resor håller högsta kvalitét.

Passar denna resan mig?

Dessa resor passar dig som har flera toppturssäsonger i bagaget. Ofta innebär turerna 1000 höjdmeter per dag. Vi håller ett lugnt tempo uppför och utför men räkna med att det innebär heldagar med fysisk aktivitet.

Hitta vad som passar dig bäst

Vilken typ av äventyr är du sugen på?

Topptursresa

Mjölkvattnet

En av våra populäraste resor! Ett unikt upplägg med ett enkelt boende långt från närmaste väg och wifi. Det är bara vi, fjället och toppturer så långt ögat når.

Läs mer

Topptursresa

Jotunheimen Haute Route

Häng med på en topptursresa till Norge tak! Vi traverserar Jotunheimen från öst till väst, över några av Norges mest kända 2000 meterstoppar.

Läs mer

Topptursresa

Skäckerfjällen

Skäckerfjällen är ett avsides och mindre besökt fjällområde norr om Åredalen. Dess geografiska läge gör området till ett av de snörikaste i Jämtland. Vi bor på charmiga Kolåsens Fjällhotel.

Läs mer

Topptursresa

Eikesdal

Djupa fjordar och högalpina toppar. På våren grönskar det i dalen men på höjd ligger det djup snö. Vi kan utlova en kontrastrik resa till ett av våra favoritområden i Norge!

Läs mer

Hittar du inte riktigt rätt?

Vill du ha ett eget upplägg, eller på en annan plats? Då kan vi skräddarsy ett paket just för er! Norge, Sverige eller Alperna, möjligheterna är många.

Boka din egen guide