Guidade turer

Vill du hänga med och leta puder på Åreskutan? Detta tillsammans med våra rutinerade guider som tar dig runt på ett säkert sätt. Eller hittar du inte nåt som riktigt tilltalar dig? Här ner ska du finna svaren!

Jag har ingen skidkompis för tillfället och vill hänga med er ut!

Ingen är gladare än vi! Klicka in på Privat guide här nedan så ska vi ordna något trevligt. Ibland har vi kölistor på skid/brädåkare som väntar på att få åka med nån likasinnad.

Privat guide
 • Fråga 1

  Kan jag boka in mig på en öppen grupp?
  Svar: Vi har inte öppna grupper, men ibland kan det vara personer som söker en ski buddy och då försöker vi para ihop er så att ni kan dela på kostnaden för en Privat guide.

 • Fråga 2

  Kan jag boka en Privat guide själv?
  Svar: Självklart kan du det! Det är bara att kontakta oss så skräddarsyr vi en tur för just dig.

 • Fråga 3

  Kan ni även lösa boende för min grupp som ska ut och topptura?
  Svar: Det hjälper vi gärna till med då vi har bra koll på de olika hotellen och boenden som finns där vi rör oss. Kontakta oss för att få en prisbild på detta.

Hitta vad som passar dig bäst

Här har vi fler turer och kurser som du kanske är intresserad av?!

Klättring

Isklättring grundkurs

På denna kursen lär vi ut grunderna om vinterklättring och hur vi säkert och effektivt klättrar på frusna isfall. Målet är att du efter kursen ska kunna klättra is toppsäkrad på egen hand.

Läs mer

Lavinkurs

SVELAV Friåkning 2

Detta är en fortsättningskurs för dig som redan gått Friåkning 1. En tre dagar lång kurs med fokus på riskhantering och turplanering. Kursen är nästan uteslutande praktisk och helt topptursbaserad.

Läs mer

Topptur

Topptursweekend Mjölkvattnet

Vi vågar säga att detta är ett unikt upplägg på en långhelg med toppturande ute i den Jämtländska fjällvärlden, långt ifrån närmsta väg och Wifi. Denna turen är för dig som vill ta steget ut ur komfortzonen och uppleva topptur i orörd snö och avlägsen terräng. 

Läs mer